Overzicht

aanmelden nieuwsbrief AdemaMusica

Op deze website vind je informatie over de werkzaamheden van Hilbrand Adema, musicoloog, (muziek)journalist, docent, fundraiser en zakelijk leider.

 

World Choir Games 2020 Vlaanderen
Op zaterdagmiddag 2 februari  2019 vond in Akoesticum in Ede een informatiebijeenkomst plaats over de World Choir Games 2020 in Antwerpen en Gent. Deze vinden plaats van 5 – 15 juli 2020. De informatiebijeenkomst was gericht op Nederlandse koren die overwegen om deel te nemen aan dit fantastische evenement.
AdemaMusica zal fungeren als agent voor Nederlandse koren die voornemens zijn mee te doen aan de World Choir Games Flanders. Op 30 maart gaat daarvoor de website www.choiragency.nl de lucht in; we zijn dan ook bereikbaar via contact@choiragency.nl of telefonisch +31 (0)6 2341 8276.

Fundraising. Ik help goede ideeën om te zetten in financierbare plannen. Ik ontwikkel projectplannen en begrotingen en zorg voor het gehele traject van de aanvragen.
Lees verder >

Educatie. Ik verzorg cursuswerk op maat op het gebied van bestuurlijke vaardigheden van verenigingen en andere organisaties. Tevens verzorg ik op verzoek coachings van individuele musici en ensembles.
Lees verder >

Zakelijke leiding. Ik verzorg de de zakelijke leiding van muziekgezelschappen en organisaties.
Lees verder >

(Muziek)journalistiek. Ik schrijf artikelen op muziekgebied en doe eind- en hoofdredactiewerk.
Lees verder >

Presentatie. Ik ben presentator en dagvoorzitter bij studiedagen en symposia.
Lees verder >

Onderzoek. Ik verricht onderzoek naar fenomenen in de muzikale samenleving en rapporteer daarover. Daarnaast werk ik aan 4 eigen, qua thematiek zeer uiteenlopende, onderwerpen.
Lees verder >

Overige werkzaamheden. Ik verzorg een reisaanbod op maat naar Albanië.
Ga naar www.albaniereizenopmaat.nl >

Curriculum vitae
Hier
vind je mijn curriculum vitae.

Contact
Neem hier contact met me op.

Terug naar boven >