Choir Agency NL promoot World Choir Games Vlaanderen 2020!


Op zaterdagmiddag 2 februari  2019 vond in Akoesticum in Ede (NL) een informatiesessie plaats over de World Choir Games 2020 in Antwerpen en Gent. Deze vinden plaats van 5 – 15 juli 2020. De bijeenkomst in Ede was gericht op Nederlandse koren die overwegen om deel te nemen aan dit fantastische koorevenement. Met goed resultaat: de betrokkenheid van Nederlandse koren is op gang en de eerste buitenlandse koren melden zich inmiddels voor een ontmoeting met een Nederlands koor!

Naar verwachting zal ruim voor de Early Birds – aanmeldingstermijn van 16 september 2019 voor de Games nog een informatiebijeenkomst volgen voor Nederlandse koren. Volg de berichten op Facebook, op www.choiragency.nl en de daarbij behorende nieuwsbrief!


AdemaMusica zal fungeren als agent voor Nederlandse koren die voornemens zijn mee te doen aan de World Choir Games Flanders.
We zorgen voor informatie en motivatie, want dit evenement mag je als Nederlands koor niet missen! Op 30 maart ging daarvoor de website www.choiragency.nl de lucht in. We zijn bereikbaar via contact@choiragency.nl of telefonisch +31 (0)6 2341 8276.
Via Skype: hilbrand.adema

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s